Taalcursus in het buitenland

Een tussenjaar in het buitenland is het ideale moment om een nieuwe taal te leren of je talenkennis op te frissen.

Om je volledig in een nieuwe cultuur te kunnen onderdompelen als je naar het buitenland gaat, is het leuk om de lokale taal te leren. Als je kiest om vrijwilligerswerk te doen tijdens je tussenjaar kan het handig zijn als je de taal een beetje beheerst om zo beter met de lokale bevolking te kunnen communiceren. Al eens gedacht om bijvoorbeeld Quechua, Patois, Twi of misschien wel Arabisch te leren?

Moet je voor je aankomende studie goed Engels, Frans of Spaans kunnen? Of wil je gewoon een nieuwe taal leren? Dan kan je tijdens je tussenjaar je taalkennis vergroten en kiezen voor een taalcursus op een unieke bestemming want een nieuwe taal leren hoeft zeker niet saai te zijn! Kies voor een Engelse taalcursus in Fiji, Frans in Senegal of Spaans in Peru!

Tijdens een intensieve taalcursus van 15 uur les per week kan je op een vrij korte tijd een goede basiskennis opbouwen. De lessen worden afgestemd op jouw niveau en in kleine groepjes of individueel word je begeleid door ervaren leerkrachten. Als je een taalcursus combineert met vrijwilligerswerk dan kan je kiezen tussen 14, 30 of 60 uur les in totaal, verdeeld over de periode van je vrijwilligerswerk.

Ontdek hier alle mogelijke taalcursussen van Projects Abroad in het buitenland!

Taalcursus Engels

Engels hoort bij de meest gesproken talen in Zuid-Afrika. Met een goede Engelse taalkennis kom je dus erg ver op een vrijwilligersproject in dit veelzijdige land.

Ontdek alle bestemmingen voor een Engelse taalcursus met Projects Abroad

Taalcursus Spaans

Maak je ervaring in het zonnige Costa Rica nog mooier door een taalcursus Spaans te volgen. Dit zal je enorm helpen om je helemaal in de zuiderse cultuur onder te dompelen!

Ontdek alle bestemmingen voor een Spaanse taalcursus met Projects Abroad

Taalcursus Frans

In Togo kan je een taalcursus Frans volgen zodat je gemakkelijker met de lokale bevolking kan communiceren en zo alle lokale gebruiken en tradities beter kan ervaren.

Ontdek alle bestemmingen voor een Franse taalcursus met Projects Abroad

Taalcursus lokale taal

Wil je Marokko’s kleurrijke cultuur beter leren kennen? Volg dan een taalcursus Arabisch of Tamazight en ontdek wat dit prachtige land je nog meer te bieden heeft!

Ontdek meer lokale talen in het buitenland met Projects Abroad